De verandering

OMGEVING

Fietsen, Varen, Wandelen, Shoppen........omdat het kan in Sneek!

Legio mogelijkheden die je kunt doen in Sneek! 

Binnenstad Sneek
Bruisende binnenstad met verrassende (veel zelfstandigen) winkels maar ook rijk bedeeld met monumenten en oude stadsgezichten. De horeca van Sneek is zeer breed, van een simpele hap tot een culinair 5- gangen menu! Vraag gerust naar tips.
Een bezoek aan het Fries Scheepvaartsmusen, Weduwe Joustra Beerenburg, Het Nationaal modelspoor museum is ook zeker de moeite waard.

Op het water
Varen over het Sneekermeer en de Friese wateren, met de Rondvaartboot van der werf (meer info www.rondvaartvanderwerf.nl). Natuurlijk kunt u ook zelf het water ontdekken middels een sloep of zeilboot. 

De Helftstedentocht op de fiets!
Niet schaatsen maar fietsen langs zes historische steden en dorpen in Nationaal Landschap Zuidwest-Friesland. De Helftstedentocht (89km) biedt u een verscheidenheid aan vergezichten die worden gemarkeerd door kliffen, meren, kanalen, vaarten, weilanden en historische dijken. U fiets over het mooiste fietspad van ons land: het Brekkenpaad bij Oudega. Ook komt u op uw route, ter hoogte van Gaastmeer, een fietspontje tegen. Gewoon genieten! De tocht kunt u in principe overal starten. www.helftstedentocht.nl

Stadswandeling Sneek
Bij het Fries Scheepvaart Museum kunt u onder begeleiding van een stadsgids een stadswandeling reserveren v.a. 10 personen 0515-414057

Voor nog meer info:
www.sneekismeer.nl
www.vvvzuidwestfriesland.nl

www.elfstedenroute.nl
www.frieslandtravel.com


Contactinformatie:

Stadslogement By Peek
Singel 35/Lange Pijpsteeg 4
8601 AG Sneek
Mobiel:
0031 6 46 26 78 90
0031 6 29 59 02 04
E-mail:
reserveren@bypeek.nl

Boek nu!

Aangesloten bij

De VVV